Thursday, 25 August 2011

haihhh



letih la kan nak kena jaga perasaan orang..
 dorang tak jaga perasaan kita pon..
kan ? kan ? kan ?
sabar jelahhhh . 
sabar selagi boleh sabar
sabar pon ade hadnye kan ?
haihhhhhhh
letihhhhhhhh :'(


salam...

dah lame gilerr dowh tak hupdate , dah bersawang kott blog aku nehh .
bukan ape , tak de idea . dok bace blog orang jee keje
banyak entry entry basi
 nanti aku hupdate yeee ~




salam..


Monday, 4 July 2011

HB to you

salam



happy birthday to my BFF , tuan anis nabila tuan abd azid . i love you beb and i miss you a lot ! :)

hari ney genap la umo mg 20 tahun nes . moga mg happy sopmo , buley gewe hok kayo rayo and kacakkk . hehe . and smoga hubungan mg nge gewe mg naty tahan lama . aku sayang mg ness


walaupun da lame kite tak jumpe , aku still engat kat kau and sume kenangan kenangan kite kat SMKDI dulu . ye laa , kau da lmae tak balik klate , da jadi orang KL plop . hehe


love you frens :)

gemok sudaaa

yuhuuu

salam

aku boring gilerrr laa , tu yang rase nak tulis blog . aku rase nak tukar layout blog aku ney , tapi tak tao nak cari kat mane layout yang cun cun . korang boley suggest tak page mane yang ade layout cantek cantek ?

aku tak de idea pon nak tulis blog , so aku up gambo gambo mase kitorang satu family pegi pantai dalam rhu , pasir puteh . kitorang pegi berlima jee . papa , mama , kakak , aku , adek bongsu . sebabnye adek pompuan aku ( pipi @ fifi ) sambung blaja kat UM . adek laki sorang lagi plak dok kat MRSM Langkawi .

so , skarang cuma tinggal papa , mama , aku and adek bongsu aku jee kat umah .



cekidaud dis pitca ! <3


pose       

gaye apekah ini ?

( ? )

tabik tuan !

kePOYOan menyerlah


hahahahha :p

adek hakuh

papa , hakuh , mama

erkkk ?





jagung yang agak best kott



haha muka hakuh huduh !

girlsss ~




so , tuu je laa gambonye . bubye !

Monday, 27 June 2011

anak tiri pungut

salam

hehe , aku ade sekor anak tiri pungut ( betol ke ayat aku neh ? ahh lamntakkkk ! )

name anak tiri pungut aku SHIA , bunyi macam sebut 'shy' . SHIA neh sebenarnye anak pungut adek aku . paham takk ? haha

so , lepas adek aku kene sambung blaja kat matrik kulim then UM , aku laa yang kene jage SHIA neh . pagi pagi kene basuh tahi dye . busuk korang tao takk ? kene mandikan dye , kene bagi makan minum , kene sikat bulu dye hari hari , kene korek telinga dye ( eeyeekkkkk ! ) and many more laa .

SHIA pon da baek ngan aku sejak aku take over tugas mama angkat dye . hehe . aku jadik mak tiri dye .






ney la ghupenye SHIA tuuuu :







SHIA . ololooo comeyynyoo =,=














Sunday, 26 June 2011

hollaaaa !

salam
 
da lame aku tak update blog aku neh . siann dye diANAK TIRIKAN . ngeh ngeh ngeh . da bersawang dah blog aku neh . adehhhh . sory yawwww

bosan gilerr kot dok umah jee . ye laa tunggu upu . ntah bile kot result upu nak kua . result stpm bukan maen awal lagi kua .

tadi aku kua ke pasir puteh setelah lame giler kot terperap kat umah . al maklumlah driver aku tak de kat sini skrang , so terpaksa la aku kua sendiri . sobs sobs sobs

oke , eksperimen aku nak pakai shawl ala ala HANA TAJIMA and MARIA ELENA boleh dikatakan agak berjaya la jugak . so , cekidaud dis picha


=,=



mase nak g pantai dalam rhu






mase kat ofis lame










mase kenduri kawen my cousin

Thursday, 26 May 2011

HLOVATE oh HLOVATE



aku suke baca novel novel yang HLOVATE tulis . ayat dye sempoi habis ! lepas tu nama nama watak pon best . aku rase tak de kot orang panggil kucai kat somebody . tapi memang best pon novel ney . tak boring pon bace , asyek nak gelak jee . 

novel ney pon BEST ! watak utama dye :
ALONG ( sultan mansur shah )
JOHANNA ( puteri hang li jo )
JEBAT ISKANDAR
best tao novel ney , dorang study kat Aberdeen . along tu tak laa . jo , bat , aie ,  fakrul , yaya , ln2 study kat overseas . mula mula bace lagi aku dah jatuh cinta ngan novel ney . gelak tak ingat dunia bace ayat ayat dye yang sempoi . 






aku tengah carik novel VERSUS pulak yang sambungan KED'S STORY . kalo sape sape yang ade novel ney boleh la bagi aku pinjam . hehe . sehari jee aku mampu abeskan sebuah novel . tak tido malam pon aku sanggup ! teeeheeee . minat tahap petala kelapan dowh . hehe




novel ney aku da bace . watak dye name ADDIN ( didi ) ngan BENZ ALIF SULAIMAN ( benji ) . didi tu kene kawen pakse ngan ben . didi benci sangat kat ben . abang didi yang suruh dorang kawen . lepas kawen tuu la bibit bibit cinta mula timbul . sweet youu <3  


kalau korang nak bagi aku pinjam novel novel HLOVATE , aku terima dengan hati yang terbuka . ngeh ngeh ngeh . byeee




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...