Monday, 4 April 2011

i m I s s t h e m ! :(

lorhhh tajuk entry pon da sedey kann ? mesty cter aku sedey kann ? memanggg ...
ntah nape malam ney ase sedey jee . macam aku nak tinggalkan sumthing jee . tak mo la pikir cam tuu , takott aku . oke , i M I SS my fwenssss .

kawan kawan kat skola rendah kamil 1 ( aisyah , nik , yong , miera ) orang yang paling aku rapat kat kelas 6Amanah . kawan kawan kat skola DATO' ISMAIL pon rinduuuu gylerrr . tadi kemas kemas bilik then terjumpe gamba gamba lame . rinduunyee kat doranggggg :(
naty aku upload gamba gamba dorang ek , lappy rosak sume gamba gamba lame ade kat lam lappy . online skunk gune pc .

==> kenangan mase kelas 1 WAWASAN 2004 . yang paling aku rapat , ( syikin , mimi , ena , kak long , aim , sekiiey , khalisah , wani ) . then form 2 pon skelas gak . rapat lagi ngan dorang .



form 1 WAWASAN 2004 .
dari kiri : quloh , syafiq , ikhwan , sepul , harith , baijuri , khairi , shukri , qabil
tengah : tak engat dah sape (?) , hafiz , hakim , CIKGU IKMAL , CIKGU YASMIN ,
aim , syikin , ME =,=
belakang skali : izza , hapidah , khalisah , mimie , kak long , sekiey , anis , ema ,
ena , wanie .
p/s : yang dibirukan tu orang yang saye rapat yee :)

then form 3 naek kelas ( 3 JAYA ) .
mula rapat ngan orang laen , tapi kawan kawan dulu still rapat agy . aku , mimie , syikin , ena , satu geng kat asrama . buat pape pon mesty skali . agak nakal mase kat asrama dulu ( memang nakal ! hehe )
asyek kene panggil kat ustazah jee , hehe . ade laa rapat ngan bebudak laen , yang lebih junior . kire dok asrama tuu memang ade GENG laa . tapi yang paling rapat 4 orang ney jee .

form 4 pulak , syikin ngan mimie pindah skola , sobs sobs sobs :(
tinggal laa aku ngan ena kat skola tu . pegy mane mesty 2 orang ney jee . syikin pindah skola kat terengganu . mimie pulak pindah skola kat pasir mas . kitorang jadi rapat ngan anes nabila , yuhanis . mane mane pegy mesty ngan dorang . rapat pulak ngan bella ( nabila ) .

pas tu anes nabila ngan yuhanis ade problem , aku pon tak engat gadoh sebab ape . then anes nabila jadi rapat nagn aku , ena . then ade la junior rapat ngan kitorang , mereka ialah : noojie , anis sabudi , aiza , ellena . bebudak ney slalu jee ade kat mane kitorang ade , baek sangat and TOLOL sangatt ! hehehe ;D
noojie yang paling best , slalu jee buat orang gelak ngan lawak spontan dye . aku slalu jee kene ngan dye . tapi BEST ! rinduuuu wooo kat korang ! mase tuu dorang form2 . gamba tak de lam pc sebab amek gamba gune kamera kodak jeee . :(

budak budak neyy kann slalu ekot aku , ena , anes ponteng study . hehehe . jahat toll kak ! hehe .
sorok2 la kat atas dorm sampai orang abes study . time makan malam , turun laa g amek makanan . da laa stiap kali loceng bunyi , kitorang laaa yang paling depan . hehehe
slalu jee lintas barisan orang , kene marah pon wat derkk jeee . HAHAHAHA

form 5 pulak , syikin pindah skola dato' pulak . berlaku laa pergaduhan , agaknye jeless tengok kemesraan aku ngan anes kott . hehehe
ade geng baru plak , aku , anes nabila , jie , uyue , enie , linda topo , aiza ( yang kaler ungu tuu junior ekk , form4 ) . memang BEST gylerr kawan ngan dorang ! macam2 mende wat skali , tapi kitorang da insaf laa kawan ngan budak budak junior ney . maklum laa , dorang juruh sket dari aku ngan anes . hehehe
kitorang gylerr2 tapi tok gelenya dehs ! gorm ngan sep2 kitorang jah ! rinduuuuuu gylerrrr ko sep dyo nge kenangan mase form5 mulo ! maso PESTA ASAT paling best ! 

gamba banyak kat lappy mase pesta ASAT . =(




nie jie , sweet kan ? =,='

ney mimie , comeyy sangattt ! >,<


ney aim , jie , uyue . rinduuuuuuuuuuu :(




ney anes , jiera , aween . dorang adek bradek . comeyyy kannn ? -,-


ney uyue ! dye sangatttt comeyyyy ! :))



anes nabila ! my twin ! rinduuuu muuuuu :(


ney anes nabila . sukee sangatt tengok gamba ney , makin comey kawan aku neyy , =,='
rinduu muuu oke ? sayam muuu ! BFF foeva !

mamat ney pon aku rapat gak kat kelas 5 HIKMAH , da macam adek bradek sebab tersangat la rapat ! slalu jee buli aku , tiruu keje aku , hehehehehe
iwe , ime , udin rinduuu korangggg !
anes suke sangat ngenat udin , sebab dye coollll ! dye tak kan marah la kalo kitorang ngenat dye ! hehehe
ime plak , rapat ngan aku . macam abang aku .
iwe plak , rapat ngan kami berdua ( aku , anes ) slalu jee ngenat aku ngan anes . baek sangatt sampai slalu jee suh aku pegang henfon dye yang besar gedabak tuhhh ! huhh ! ( n-gage ) HEHE
slalu jee citer pasal gf dye . gadoh pon cter kat aku , baek pon cter , datim pon cter . MOTIF ? tak tao ! hahaha
slau jee ajar math mode kat aku , dorang slalu jee tidoo lam kelas .

ney iwe , rinduuu mg sangat2 la we ... :(

gamba imer and udin tak de lam pc . isk isk isk :(
kenangan dulu sangat manis , aku tak kan lupekan korang laa sampai bile2 . sebab korang yang ajar erti P E R S A H A B A T A N ! sayang korang ketatketat oke ! 2004 - 2008 kat SEK MEN KEB DATO ISMAIL


2009 - 2010 aku masuk form 6 kat tok janggut . dapat kawan kawan baru pulak . kelas 6BDEDIKASI (2009) , 6ADEDIKASI (2010) . kawan kawan yang sangat baek , slalu jee gosip same2 . hehe
yana , naa , pikah , zaa , tini , laa  .. =,=' sayanggg koranggg laa . arap2 geng kite sume dapat ke u sume ! aminnnnn ~ ~ ~


aku dan mereka !


me , yana , naa


pikah and tini



kitorang !
~ tini , pikah , zaa , aku ~


mereka ~


kami =,='
sue , zaa , naa , tini



lagiii ~~
mase g umah cikgu rosniha . 2010 ~



anak murid CIKGU ROSNIHA :) ( pompuan )
kelas 6AD & 6AG 2010


aku ngan zaa ~~


anak murid CIKGU ROSNIHA ( lelaki )
kelas 6AD & 6AG 2010


- aku , zaa , tini , yana -


kami
= aku , zaa , tini , yana , mariamah , adda , kak lin , laa , syida , ayu =


3 dara pingitan ! =,='


saYANG korang sume taooo ! mmmuuuaahhh ! nunyte ~~ =,='
p/s : sayang DYE jugakkk ! my gulagula :))

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...