Thursday, 26 May 2011

HLOVATE oh HLOVATE



aku suke baca novel novel yang HLOVATE tulis . ayat dye sempoi habis ! lepas tu nama nama watak pon best . aku rase tak de kot orang panggil kucai kat somebody . tapi memang best pon novel ney . tak boring pon bace , asyek nak gelak jee . 

novel ney pon BEST ! watak utama dye :
ALONG ( sultan mansur shah )
JOHANNA ( puteri hang li jo )
JEBAT ISKANDAR
best tao novel ney , dorang study kat Aberdeen . along tu tak laa . jo , bat , aie ,  fakrul , yaya , ln2 study kat overseas . mula mula bace lagi aku dah jatuh cinta ngan novel ney . gelak tak ingat dunia bace ayat ayat dye yang sempoi . 






aku tengah carik novel VERSUS pulak yang sambungan KED'S STORY . kalo sape sape yang ade novel ney boleh la bagi aku pinjam . hehe . sehari jee aku mampu abeskan sebuah novel . tak tido malam pon aku sanggup ! teeeheeee . minat tahap petala kelapan dowh . hehe




novel ney aku da bace . watak dye name ADDIN ( didi ) ngan BENZ ALIF SULAIMAN ( benji ) . didi tu kene kawen pakse ngan ben . didi benci sangat kat ben . abang didi yang suruh dorang kawen . lepas kawen tuu la bibit bibit cinta mula timbul . sweet youu <3  


kalau korang nak bagi aku pinjam novel novel HLOVATE , aku terima dengan hati yang terbuka . ngeh ngeh ngeh . byeee




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...