Sunday, 26 June 2011

hollaaaa !

salam
 
da lame aku tak update blog aku neh . siann dye diANAK TIRIKAN . ngeh ngeh ngeh . da bersawang dah blog aku neh . adehhhh . sory yawwww

bosan gilerr kot dok umah jee . ye laa tunggu upu . ntah bile kot result upu nak kua . result stpm bukan maen awal lagi kua .

tadi aku kua ke pasir puteh setelah lame giler kot terperap kat umah . al maklumlah driver aku tak de kat sini skrang , so terpaksa la aku kua sendiri . sobs sobs sobs

oke , eksperimen aku nak pakai shawl ala ala HANA TAJIMA and MARIA ELENA boleh dikatakan agak berjaya la jugak . so , cekidaud dis picha


=,=



mase nak g pantai dalam rhu






mase kat ofis lame










mase kenduri kawen my cousin

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...