Wednesday, 23 March 2011

penat ! penat ! penat !

penat laa kott buat blog ney . abes simpul otak aku yang da sedia tersimpul ney , kih3 . biase la aku ney jakun siket , tak pandai sangat bab2 benda alah ney . nasib baek ade adek comey ney tulom bagi tunjuk ajar , hehe . malu jap mitak tulom ngan adik , tapi tak pe la . hehe .

ney la budak comey tu , name dye wana aka cik airyeowanaa

comey kan dye ? kiutttt (:

haihhhh tersangatt la penat nak cari layout yang berkenan di hati , lepas jumpe yang berkenan tak pandai pulak nak tukar ngan layout lame kat blog . haihhhhh tersangat la jakunnyee saye :(
papa aku plak asyek ngepek jee aku dok ngadap bende alah ney 12jam . hehe sory pa ..

haihhhh , kalo tak kembe giney la jadinye . btw , result adik aku gempak , congcrate pipi ! aku tak penah pon dapat result macam my lil sis . hehe

p/s : dapat ke tak u ngan result aku tu ? haihhhh ( mengeluh lagi ! )

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...